سه شنبه , 2 , خرداد , 1391 , 6:55 ق.ظ

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 14 دی 1390 کد خبر: 9620
چاپ نسخه چاپی
فرستادن به ایمیل ارسال به دوستان

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به اوضاع شيعيان منطقه، اظهار داشتند: همه بدانند شيعيان دنيا الان از مظلوم‌ترين جمعيت‌ها محسوب مي‌شوند؛ گروهي در بحرين، گروهي در قطيف و گروهي در آذربايجان تحت فشار سخت‌ترين ابزار ظالمان قرار دارند.

به گزارش ادیان نیوز ، "آيت‌الله العظمی مکارم شيرازي" صبح امروز ـ چهاردهم دی ماه ـ در درس خارج خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد با اشاره به اوضاع شيعيان منطقه، اظهار داشتند: همه بدانند شيعيان دنيا الان از مظلوم‌ترين جمعيت‌ها محسوب مي‌شوند، گروهي در بحرين، گروهي در قطيف و گروهي در آذربايجان تحت فشار سخت‌ترين ابزار ظالمان قرار دارند .

ایشان بااشاره به جنایات صورت گرفتار علیه شیعیان مظلوم بحرین خطاب به سران رژیم آن كشور هشدار داد: اگر از جنایت‎های خود دست برندارید، بزودی ثمره تلخ و شوم آن را خواهید دید.این مرجع تقلید با بيان اين که مثلث شومي در منطقه شکل گرفته است، گفتند: مثلث شوم آمريکا و اسرائيل و يکي از کشورهاي عربي با  صحنه‌گرداني وهابيت، وضعيت شيعيان را با مشکل جدي مواجه کرده است که از همه بدتر وضعيت بد شيعيان جمهوري آذربايجان است.

آیت الله مکارم‌شیرازی تاکید کردند: از آذربایجان شوروی خبرهایی به ما رسیده است که نه تنها شیعه‌ستیزی، بلکه اسلام‌ستیزی در این کشور دنبال می‌شود.

حضرت آيت‌الله مکارم شيرازي با بيان اين که اخبار موثقي در رابطه با شيعيان آذربايجان رسيده است، ابراز داشتند: سران حکومت آذربايجان در صدد انجام سه کار عليه شيعيان هستند که از جمله آنها مبارزه با حجاب که از جلوگيري  ورود دختران محجبه به مدرسه، شروع شد و با سرکوب و زنداني کردن رهبران و شخصيت‌هاي شيعه و همچنين جلوگيري از نشر کتاب‌هاي اسلامي در اين کشور ادامه يافت.

آیت الله مکارم شيرازي تاکيد کردند: آنها به اميد آن که ريشه اسلام و تشيع را بزنند، اشتباه بزرگي را انجام مي‌دهند و تيشه به ريشه خود مي‌زنند.این مرجع تقلید افزودند: آنها جلوی محجبه بودن دختران در مدارس را گرفته‌اند و مردم علیه این اقدام تظاهرات برپا کردند.

ايشان اضافه کردند: اقدام دیگر این بوده که عده‌ای از سران باشخصیت را زندانی کرده و همچنین جلوی نشر کتاب‌های دینی و اسلامی را گرفته‌اند، به امید اینکه ریشه اسلام و تشیع را بزنند.اين مرجع تقليد خاطرنشان کردند: اينها بايد بدانند شيعيان پرورش يافته مکتب سيد الشهدا‌(ع) هستند و در مقابل ظلم آرام نمي نشينند، به آنها توصيه مي‌کنيم با مردم خود بسازيد و زنداني‌ها را آزاد کنيد، چرا که اين کار پايان خطرناکي براي شما دارد.

آیت الله مکارم عنوان کردند: همه شیعیان جهان باید به حمایت از شیعیان مظلوم این کشورها برخیزند تا آنها فکر نکنند تنها هستند.آيت‌الله مکارم شيرازي با بيان اين که آنها مي‌گويند مراجع در امور داخلي ما دخالت مي‌کنند، اظهار داشتند: تمام شيعيان جهان بايد هم صدا و هم دل باشد، کساني هم که مي‌گويند چرا مراجع در امور داخلي کشور ما دخالت مي‌کنند از فرهنگ مرجعيت بي خبر هستند.

ايشان افزودند: مراجع طبيبان بدون مرز هستند، هر کجا که مسلمان و تشيع باشد، مراجع هم حضور دارند، در واقع مرجعيت مرز نمي‌شناسد.‌مکارم‌شیرازی تاکید کردند: مگر مردم فلسطین اشغالی که این همه از آنها حمایت می‌کنیم شیعه هستند؟ اکثریت آنها برادران اهل سنت هستند ولی ما از آنها دفاع می‌کنیم و این حمایت‌ها دخالت نیست.

آیت‌الله مکارم شيرازي تصریح کردند: حمایت از همه مسلمانان و به خصوص شیعیان وظیفه مراجع و وظیفه همه مردم است البته مراجع یک وظیفه‌ای و دیگران وظیفه دیگری دارند، ولی همه باید حمایت کنند.وی در پايان به دولتمردان آذربایجان نصیحت کردند دست از کارهایشان بردارند زیرا ثمره شوم و تلخ آن را در آینده خواهند چشید./ابنا

 
1 امتیاز

دیدگاه شما

افزودن نظر


     

    جدیدترین عناوین سایت

    سایر عناوين

    جدیدترین نظرات کاربران

    1. اظهار نظر درباره: چه کسانی مقدسات شیعیان را نشانه گرفته‌اند؟!

      این نظر در تاریخ جمعه, 29 اردیبهشت 1391 توسط مرتضی نوشته شده است.
    2. اظهار نظر درباره: طریقت؛ بهانه ‏ای برای فاصله گرفتن از شریعت!

      این نظر در تاریخ چهارشنبه, 27 اردیبهشت 1391 توسط بابک نوشته شده است.
    3. اظهار نظر درباره: چرا اميرالمؤمنين علي (عليه السلام) بر پنهان داشتن قبر خود وصيت و اصرار داشت؟

      این نظر در تاریخ دوشنبه, 25 اردیبهشت 1391 توسط مری نوشته شده است.
    4. اظهار نظر درباره: مدیر شبکه وهابی وصال حق؛بالا گرفتن نزاع میان دو شبکه هم نام وهابی!

      این نظر در تاریخ یکشنبه, 24 اردیبهشت 1391 توسط mm نوشته شده است.
    5. اظهار نظر درباره: دانلود آسان فايل صوتي نمايشنامه صوتي «شبهاي پيشاور»

      این نظر در تاریخ جمعه, 22 اردیبهشت 1391 توسط روابط عمومی نوشته شده است.
    تبلیغات
    تبلیغات
    تبلیغات
    تبلیغات

    PageRank Checking Icon

    آمار سایت

    • 344 مجموع اعضا
    • 0 عضویت امروز
    • 0 این هفته
    • 24 این ماه
    • آخرین عضو: jahan54000
    ما 310 مهمان آنلاین داریم
    traceroute